srdiecko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Už prešiel rok

a my stále nemôžme byť spolu...

Tak prešiel už rok. Náš vzťah s Dominikom sa posunul ďalej. Hoci to bol veľmi veľmi veľmi náročný rok, my sme ho spoločne zvládli. Teraz, ale máme opäť ďalšie a ďalšie problémy. Veľmi ma bolí, že nemôžem byť teraz s ním a pomáhať mu to všetko zvládnuť. Máme problémy, ktoré vyrieši až čas, ktorý sa bohužiaľ nedá ovplyvniť. Viem, že je to ťažké a niekedy už sama nevládzem, viem že miláčik to má dvakrát tažšie a ešte pomáha aj mne. Je to úžasný človek, s nádherným srdiečkom plným nekonečnej lásky. Je mi smutno, lebo viem ako sa trápi, aby to všetko vydržal a ešte bol obrovskou oporou aj mne. Dala by som mu čokoľvek, no nemôžem, lebo nemôžem. Ale raz mu to vynahradím, a potom budeme spolu navždy. Jeho láska je skutočne nádherná, urobí pre mňa čokoľvek.

Och prečo sú ľudia takí závistliví a neprajní. No verím, že naša láska je silnejšia a vydrží to. A raz budeme spolu šťastní.

"Anjelik môj veľmi Ťa milujem a som tu stále pre Teba. Ďakujem, že si."


Môj život | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014