srdiecko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zufalstvo

Kazdy na fazu ze uz nevie ako dalej. Vtedy by sa rad poradil s blizkym clovekom. Aj ja vaham co a ako dalej, ale moj blizky clovek nema zaujem. Moj priatel ma ignoruje a nezaujima sa o mna. Som zufala a nestastna. V praci je to katastrofa, nezvladam uz napor poziadaviek z vedenia. A doma? Rodicia maju svoje starosti. Tak kazdy by cakal ze priatel s ktorym zijem vie o mne vsetko. No nie je to tak. A to z jedineho dovodu, nema zaujem. Potrebujem podporit, podrzat, vypocut, objat ale dostavam len urazky a ponizovanie. Citim sa priserne. Mam chut ujst prec. Sadnut na vlak a odist daleko, najlepsie mimo realitu ale to nejde. Uvazujem nad odchodom z prace, ale neviem co mam robit. Tuzim aj po rodine a istote vo vztahu ale ani to nemam. Posledne iluzie o uprimnej laske sa rozplynuli po zisteni ze priatel ma vymenil za inu, ze radsej bude lezat na gauci pri telke a pisat si s nou ako by mal podporit mna. Pretoze on robi len to co chce takto sa vyjadril a kedze ja som len hlupa krava tak na co sa mnou zaoberat? Som zufala, bezradna a znicena. Verila som, ze ked budem s nim, zvladneme vsetko, ale to som si len nahovarala lebo som nechcela vidiet realitu. Nic pre mna neurobi, uz ani neviem ci ma lubi. Niekedy mam pocit ze je so mnou len aby ma mohol trapit. Mozno je vhodna otazka preco som s nim ja? Lubim ho ale viem ze to nestaci preto hladam riesenie co dalej. Moje zufalstvo je stale vacsie.

Môj život | stály odkaz

Komentáre

  1. neboj sa, že zostaneš sama
    ==Mam chut ujst prec. Sadnut na vlak a odist daleko, najlepsie mimo realitu ale to nejde.=== všetko ide, len treba mať odvahu urobiť prvý krok! Ty si nevážiš samú seba, keď sa necháš ponižovať. Keď niečo končí, vždy nové začína. Zúfalstvom nič nevyriešiš, nepohneš sa dopredu, len sa budeš utápať. Vstaň, zdvihni svoju hrdosť, vypni hruď, pohoď hlavou a povedz : " zbohom minulosť, čaká ma krajšia budúcnosť"
    publikované: 13.05.2015 10:22:25 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014