srdiecko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

"V živote jestvuje len jedno šťastie - milovať a byť milovaný."

George Sandová
Názov môjho článku je výrok od istej ženy, s ktorou určite súhlasí každý. Teda aj ja. Takže som opäť šťastná. S Domčom sme si to všetko vyrozprávali a sme spolu. Láska vyrieši všetky problémy. Danka (tretia osoba v našom vzťahu sa pomaly stáva minulosťou). Náš vzťah sa posunul i keď len o malý krôčik dopredu. Pre mňa to veľa znamená. Chcela by som, aby to bolo krásne a nemuseli sa skrývať a obaja zapierať a klamať rodičov. Keby to tak chceli pochopiť a prijať. To by bol ten najkrajší darček na Vianoce - na sviatky lásky a porozumenia. Viem, chcem veľmi veľa. Ale verím, že raz s mi tento sen splní. Budeme s Dominikom spolu a šťastní. Či to už bude s podporou rodičov alebo bez nej. Teraz to ešte vydržím kvôli nemu, ale potom to už bude iné. Snívam o nádhernej budúcnosti, ktorá je možno príliš vzdialená a možno ani nie. Ďakujem mu, lebo ma podporuje a keď si myslím, že už to nezvládnem, tak príde on, obíjme ma, pobozká a povie: "Láska spolu to zvládneme!" Vtedy sa pozbieram a uvedomím si, že nie som sama a opäť žijem pre náš spoločný sen. Bývať spolu, ráno sa prebúdzať jeden vedľa druhého, robiť každé rozhodnutie spolu. Je to nádherná predstava, ale táto predstava sa raz stane skutočnou, veríme tomu obaja. Hoci náš vzťah musí prežiť to, čo sa iným ani len nesnívalo, je to fajn, lebo je stále silnejší a odolnejší. Všetkým, ktorí váhajú, tak ako niekedy aj ja o vzťahu - tak "V živote jestvuje len jedno šťastie - milovať a byť milovaný." To hovorí za všetko...

Môj život | stály odkaz

Komentáre

  1. Srdénko...
    ... napísala si pekne.Iba otázočku.Takú nepodstatnú. Máte málo rokov? Že ako ten súhlas potrebujete. Veď to už teraz spolu zvládate. Tak v čom je problém?
    No zasa som slovo nedodržal. Viac ako jedna otázočka.
    No hlásim sa do fanklubu.
    publikované: 21.11.2007 10:12:52 | autor: Miloslav (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Miloslav
    Ďakujem. Je medzi nami taký trochu väčší vekový rozdiel. Ale moji rodičia si svojho budúceho zaťa predstavujú ako človeka s veľkým bankovým kontom keďže mňa tak vychovali. Ja už pracujem popri škole takže sa snažím osamostatniť, ale akosi je to ťažké. Nemala som sa komu zdôveriť tak som začala písať tu o mojom živote. Je pekné keď hoci cudzí ľudia, ale vyjadria úprimne svoj názor. Takže ďakujem aj tebe, keď sa bude chcieť dozvedieť viac musíš si prečítať aj ostatné moje články:)
    publikované: 21.11.2007 10:45:43 | autor: srdiecko (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Srdénko
    idem čítať. A potom sa ozvem.
    publikované: 21.11.2007 10:54:38 | autor: Miloslav (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Ešte ma napadlo s tým kontom
    som ale nedočítal. Ja som mal dost majetných rodičov.Umožnoli mi vyštudovať. A nejazdil som do školenky teréňákem. Vtedy ani neboli. Iba tie také, že pásové. A uznaj, to sa nedalo. No bolo by to ekšn, to hej. Vyhnali ma do sveta. Mal som asi päťsto mariek vo vrecku a komošku z výšky. No nebola moc vysoká. Teda tá kamoška.
    Konto žiadne. Ani platobky, ani vkladní knížka. Skrátka nič.
    Tučné konto musíš nakontiť. Časom. A keď scú s tučným, tak musí byť starší. Ta ne?
    publikované: 21.11.2007 11:08:11 | autor: Miloslav (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Miloslav
    No teraz je trošku iná doba. Ja auto nemám, lebo mám príšerný strach jaudiť, ale máme tri autá. Aj dva domy, byt atd. A okrem konta, finančného zabezpečenia sa im nepáči Domčova rodina a ani jeho vek. Je to ťažké ja viem, ale my to spolu určite zvládneme. Ja iného nechcem, lebo milujem iba Dominika.
    publikované: 21.11.2007 11:17:25 | autor: srdiecko (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Tak už je to dobré
    to je dobré, také odhodlanie je základ.
    publikované: 21.11.2007 11:22:17 | autor: Miloslav (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Miloslav
    len dúfam, že nám to vydrží... A že to zvládneme.
    publikované: 21.11.2007 12:29:53 | autor: srdiecko (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014