srdiecko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Náš vzťah je stále živý...

aj po 8 mesiacoch
Nemám to komu povedať, tak to jednoducho napíšem tu. S Dominikom sme už 8 mesiacov spolu. Náš vzťah musí každodenne niečo prežívať a napriek tomu sme stále spolu. Vždy sa nájde niekto kto nám chce ublížiť alebo nás rozdeliť. Už by mohli všetci pochopiť, že nás dvoch nikto a nič nerozdelí. Je síce mladší, ale mne to nevadí milujem ho a to je pre mňa dôležité. Viem, že aj on miluje mňa. A nie je to kvôli peniazom ako mi to nejaký anonym tvrdil. Nakoniec sme aj tak prišli na to kto tým anonymom je. Nechcem, aby Dominik trpel, lebo to má dosť ťažké. Chcela by som mu dať všetko, ale nemôžem, lebo jeho matka je proti. Keby som mohla tak mu znesiem hviezdy, aby mu stále svietili na cestu. Viem, že on je dosť silný a nepotrebuje ma (mňa takú slabú), no napriek tomu mi dovolí stáť pri ňom a podporiť ho v každej situácii. Máme nádherný vzťah. Nedokážeme sa ani hádať, veď nemáme dôvod. Keď náhodou na seba kričíme, nikdy to nie je kvôli tomu druhému, preto to vždy necháme tak a len sa obíjmeme. Pre mňa je ten najdôležitejší človek na svete. Chcem mu byť vždy na blízku, aj keď teraz to nejde. Je to ťažké, ale miláčik ja viem že my to zvládneme. Určite. Naša láska je silná a vydrží to. Lebo každým dňom sme bližšie k splneniu nášho sna - byť navždy spolu a šťastní. Nedokážem pochopiť ľudí, ktorí nám ubližujú hoci nemajú na to dôvod. Ale na druhej strane ďakujem Danke a Martinovi, že nás stále kryjú a pomáhajú nám to všetko zvládnuť. S nimi prežívame veľa srandy, najmä teraz v zime na snehu :) Máme ich obaja veľmi radi a vážime si to, čo pre nás robia. Dominik je môj život a nechcem byť bez neho. Verím, že náš nádherný vzťah sa bude vyvíjať ďalej a naša láska bude stále vrúcnejšia. Možno pôsobím príliš zaľúbene. Áno som zaľúbená, ale nevidím všetko ružovo (aj keď ružovú mám veľmi rada :)) Je to ťažké, ale vďaka Dominikovi to zvládam. Podporuje ma a pomáha mi. Veď študujem na Vysokej škole a som natrvalo zamestnaná. Mám veľmi málo voľného času, ale napriek tomu sme aspoň pol hodinky denne spolu. Je to málo, ale radšej málo ako vôbec. Dominik milujem Ťa.

Môj život | stály odkaz

Komentáre

  1. tyyyy jo..
    ..keby som ja stretol niekoho ako ty, ked som mal 17 - 18 rokov

    no co uz.. tak nech sa dari:)
    publikované: 18.11.2007 10:16:12 | autor: maxipes (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    No a čo keď je mladší, môj Matýsek je tiež mladší, máti je z toho nervózna, ale inak je to v pohode - keď to nevadí tebe abo jemu, tak sa na ostatných môžeš vykašlať:)...Držím prsty
    publikované: 18.11.2007 10:32:58 | autor: Ariat (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    podobné ako u mňa, môj tomas je mladsi o rok tiež..
    proti nam je cela rodina, jeho a moja, no neviem preco, ale nemajú nas radi, napriek tomu sme uz skoro rok spolu a hádky mávame kvôli iným..
    doslis me na nieco, a to je to, že ludia, ktorí ubližujú, sú to ludia plní závisti, ludia so svojimi problémami, a väčšinou sú to blízki ludia..
    hore hlavu..
    láska lieci, obohacuje a nech je aj vašou zbranou prot zlým ludom..
    PS: pozor, aby si nie iba ty robil všetko pre vzťah...aby fungoval!
    Buď silná.. Držím palčeky!
    publikované: 18.11.2007 14:13:45 | autor: kvietok (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014