srdiecko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Život ide ďalej

Taký zvláštny týždeň...

Načo žijem?? Keď robim samé problémy ľuďom, na ktorých mi záleží. Prečo chcem byť milovaná?? Preto, že aj ja ľúbim?? Viem miláčik dávaš mi veľa lásky, ale každým dňom chcem viac. Nemám právo žiadať, ale niekedy sa mi zdá, že na mňa zabúdaš. Viem, že to tak nie je už to viem láska moja. Som šťastná, že ťa mám.

Tento týždeň bol zvláštny. Hneď v pondelok sme sa s miláčikom pochytili. Neviem prečo vždy veci tak trochu nafúknem a hlavne urobím si vlastný záver. A potom to všetko ľutujem. Ale našťastie sa všetko dobre skončilo. A my sme spolu šťastní. I keď dnes sme spolu večer neboli. Lebo nás fajne zmočilo. Taký silný vietor a dážď a do toho hromy a blesky. Som sa bála, ale ani nie tak o seba ako o môjho miláčika. Tak som ho šla odprevadiť domov. Teda ku domu a keď sme sa lúčili dali sme si pusu a videla nás jeho mama. Som zvedavá aké to bude mať dôsledky zase. Ale už ma to až tak netrápi. Rodičia sú proti, ale čo keď mi sa strašne ľúbime. Je to hrozné. Skrývať sa a zapierať, keď by som najradšej celému svetu vykričala ako ho veľmi ľúbim. A napriek všetkému nemôžem...

Ja už nevládzem takto žiť, ale musím. Pri živote ma drží iba jeho nádherná a úprimná láska. Aj keď ma to niekedy trochu vyčerpáva. Ľúbiť ho neprestanem. Lebo keď prestanem, v tej chvíli zomriem. Nechcem nič len jeho šťastie. Nech to stojí čo chce. Ale kto mi povie aká je tá cena. Ja už nič neviem. Len to, že ho nenormálne fest veľmi strašne a ešte viac ľúbim a navždy budem.

Má môj život nejaký význam?? Zmysel má to je Dominikova láska a žiť pre ňu. Ale význam?? Veď aj tak všetci raz umrieme. Neviem prečo, ale dnešný deň som strašne pesimisticky naladená. Slzy mi stekajú po líci a neviem to zastaviť. Proste sa to nedá. A možo keď si poplačem zajtra vyjde slniečko a všetko bude lepšie. Ale čo z toho, keď  vždy keď s aráno zobudím je stále len dnes...


Môj život | stály odkaz

Komentáre

  1. ...aby mohlo byt zajtra
    publikované: 12.05.2007 22:54:04 | autor: caweska (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014