srdiecko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Je to vôbec možné??

...
    Ešte včera som bola šťastná a písala o našom vzťahu po 8 mesiacoch. Ale včera večer tak ako vždy prišiel Dominik po mňa. Neviem prečo, ale začali sme sa baviť o smrti som príliš pesimistická a táto téma je mi veľmi blízka. Odvrátil sa odo mňa a povedal, že sa mám k nemu ozvať keď ma to prejde.
    Podišla som k nemu, ospravedlnila sa a pevne ho objala. Povedala som mu: "Miláčik, prepáč! Nechcem Ti ubližovať, veď Ťa milujem viac ako svoj život. Si pre mňa najdôležitejší na svete. Milujem Ťa!" Odpovedal mi, že to nie je možné. Že každý človek aj keď len trochu, ale myslí na seba, čiže je sebecký. Neviem prečo to povedal. Ale mňa to veľmi bolelo a ešte stále aj bolí.
    Celý život mi ľudia vyhadzovali na oči aká som sebecká, ale bola som tak vychovávaná - len ja a nik iný. Ale už nie som malá a snažím sa to zmeniť. Myslela som, že sa to podarilo. Hoci len vďaka Dominikovi. Milujem ho a položila by som za neho aj vlastný život a on mi povie, že som sebecká, lebo všetci takí sú.
    Potom som so slzami v očiach od neho odišla. Hoci sa ospravedlnil, vedela som, že ho to trápi. Išiel za našou kamoškou, ktorá náš vzťah trochu pozná. Mňa sa to dotklo, lebo so mnou sa o ničom nechce rozprávať, ale keď treba rozobrať náš vzťah alebo môj život uteká za ňou. Ona je takým tretím členom nášho vzťahu a to mi začína vadiť. Nechcem, aby to tak bolo.
    Teraz neviem čo mám urobiť. Celú noc mi písal smsky ako ho to veľmi mrzí, ako veľmi ma miluje a vyznelo to ináč ako to myslel. Neviem ako sa zachovať. Milujem ho, ale viem, že budeme trpieť keď ostaneme spolu. Ale umriem, keď s ním nebudem.

Aj keď tomu sám neverí: "MILUJEM ŤA VIAC AKO SVOJ ŽIVOT!  DOMINIK JE TO MOŽNÉ - VER MI!!"

Môj život | stály odkaz

Komentáre

  1. hmm
    neni iné riešenie ako sa s ním rozprávať o daných veciach zober iniciatívu do rúk ty a začni sa baviť o veciach príp. sa ho popýtaj čo mu vadí lebo úprimne jen "tretí člen" vášho vzťahu vám môže časom uškodiť (síce mať takú kamošku občas neuškodí ale napr. teraz za ňou bol nezmyselne) .. len mu dohovor vždy je základom vzťahu komunikácia tak sa toho drž toť všechno howg :)
    publikované: 20.11.2007 18:24:35 | autor: pihuško s. (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ja suhlasim
    tak trochu s tvojim dominikom, ze kazdy mysli trosku na seba - pokial ide o vlastny zivot. Teda aspon zatial som nestretla nikoho, pri kom by som tento nazor zmenila --> pre koho by som polozila vlastny zivot (???) ale nemyslim si, ze toto je sebectvo... Urcite nie.
    A aj mne "kamaratky" vyhadzuju na oci vlastnosti, ku ktorym som bola vychovavana, zijem s nimi a absolutne som si ich doteraz neuvedomovala... Ale rovnako sa ich chcem tiez zbavit, nechcem byt ako nasi. Tak ti drzim palce a dufam, ze ste si to uz vyrozpravali....
    Zatial:)
    publikované: 20.11.2007 18:51:25 | autor: amalka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. a mozno mal len strach z vahy tvojich slov.
    ja som kvoli mojmu takemu "dominikovi" skoncila na psychiatrii. tiez som ho milovala viac ako svoj zivot a trapila som sa kvoli nasmu pomerne castemu nepochopeniu, ktore suviselo dost casto aj so sebeckostou a egoizmom lubit je krasne a da sa lubit aj viac ako seba sameho,lenze viem, ze je este nieco krajsie. lubit a pritom byt lubena slobodne, bez znicujucej hlbky a drviveho dopadu, ktore moze takato laska priniest. (tretia osoba vo vztahu je neprijemna, obtazujuca, sklucujuca a najma ak je jej hovorene to, co malo byt vyjadrovane nam. Tiez si myslim, ze bez uprimneho rozhovoru to nepojde).
    publikované: 20.11.2007 19:36:50 | autor: deVie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. ďakujem všetkým za reakcie - pihusko s., amalka, deVie
    Môžem povedať, že ja veľmi milujem ale aj som veľmi milovaná. Som šťastná aj keď sa niekedy príliš trápim, ale to tiež patrí ku dobrému vzťahu. Áno nechcem byť ako moji rodičia. Majú veľa peňazí v podstate to nie sú zlí ľudia, ale peniaze sú pre nich veľmi dôležité a nedokážu pochopiť, že pre mňa je dôležitý Dominik.
    publikované: 21.11.2007 09:40:34 | autor: srdiecko (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014